Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2013

Kenangan Aidil Adha 2012

Imej
Assalamualaikum..

Alahai ~ dah lama tak update kat blog niey .. tak sempat nak berdepan dengan lappy yang comel niey :)
Apa-apa pon el zahra bersyukur sangat ke hadrat Ilahi sebab bagi peluang untuk berdepan dengan 'mek took' niey .. :)

First sekali el zahra nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha kat korang semua ! tahun ni el zahra raya kat Misr ! tahun lepas pon sama .. kalau tak tahun ni nak raya haji kat Malaysia .. but , kena masok sekolah before raya haji .. kalau tak , takot kena buang dari sekolah .. tak pe la .. berkorban sementara jerp ..


03:32 PM

sekarang kat sini petang lagi .. baru masok waktu asar .. kat Malaysia dah pukul 9 malam dah .. dah takbir raya dah pon .. huhuhu .. kami di sini masih lagi menahan perut yang tengah lapar ni untuk bukak pose .. apa-apa pon , sabar ..


aduhai ~ tengok gambar air kat atas ni makin terliur lah pulak .. hehehe .. ada orang mesej el zahra , dia suruh el zahra cerita pasal raya haji kat Misr ni .. erm .. insyaAllah el zahra bol…