Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2013

Aku Kembali ! (versi winter)

Imej
Assalamualaikum ...

Alhamdulillah .. excited sangat2 sebab dapat berdepan dengan Cik Lappy Comel ni .. :)
okeyh .. Aku kembali ke blog yang dah memang berhabuk ni .. rasa macam lama tak update .. rindu kau blog ..


okeyh .. sekarang kat Mesiq ni dah masok musim winter . seriusly sejuk .. tapi best and mencabar .. bila dah masok winter tahun ni , teringat la pulak winter tahun lepas .. best !
tapi , apakan daya .. masa tidak boleh diundur kembali .. yang dah lepastu , biarkan lah .. tapi , ia masih segar dalam ingatan :)

tahun lepas , time winter break , kami pi Ain Sukhnah .. pi mandi laut .. hah ? ada ka patut time winter pi mandi laut ? huhuhuhu .. pelik2 .. tapi , kami orang kuat ! time winter pon boleh mandi bha ~
rindu rindu rindu semua ni .. rasa macam nak ulang balik je ..


semua akhawat NT-1 batch aku .. comel2 semuanya deh . hahaha .. apa2 pon rindu kat korang .. ada kakak2 , adek2 .. tak silap aku la , sebelom pi Ain Sukhnah , kami ada pi jaulah maqaim .. tak silap , sebelom imti…